2011. május 28., szombat

Szerelem Első/Második/Utolsó Vérig 3 DVD - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Tartalom: eredeti DVD filmek bontatlanul
A három dvd ára együtt 2. 999 Ft
Szerelem Első Vérig:
Füge egy vidéki gimnáziumban tanul, elvált szüleit ritkán látogatja. Barátaival sikeres zenekart alakítanak. Szerelmes lesz osztálytársnőjébe, Ágotába. Amikor feltűnik a lány régi, felnőtt udvarlója, Füge először öngyilkos akar lenni, végül csak szakít a lánnyal.
Apjához megy tanácsot kérni. A férfi bemutatja őt egy nőnek, aki bevezeti a szeretkezés rejtelmeibe.
Ágota szereti Fügét, végre egymásra találnak. A lány teherbe esik, de el akarja vetetni a gyereket. Füge most anyjához fordul. Ott találja apját is, az asszony ugyanis halálos beteg. Füge visszamegy Ágotához, s a lány úgy dönt, hogy megtartja a gyereket. Füge feleségül akarja venni. Elutaznak, hogy bemutassa őt az édesanyjának, de mire odaérnek, az anya már meghalt.
Szerelem Második Vérig:
Füge és Ágota mindent elsöprő szerelme sok próbát - kamaszos civakodást és komoly tragédiákat is - kiállt már. A sors azonban újabb akadályokat emel a fiatalok elé: a házibulik világát felváltják a hétköznapok, melyekhez külön-külön, de együtt is fel kell nőniük. Vajon meg tudják őrizni érzelmeik tisztaságát a nagybetűs Életben is?
A kultikussá vált Szerelem első vérig szereplői a folytatásban egy nyersebb valóságba csöppennek. Még mindig a kantáros farmer, a gigantikus fülbevalók és a meggy Márka világában járunk, de a slágerekben bővelkedő film dalszövegei immár komorabb hangnemben szólnak. "Gyermekek, törjetek minden álmot szét, a semmire a semmi nem lehet mentség. "
Szerelem Utolsó Vérig:
Füge együtt él egy 18 éves lánnyal (Nina), aki a diszkóban táncol és énekel. A korkülönbség ellenére kapcsolatuk főleg az erotika területén mondható jónak. Fügének van egy kislánya (Fanny) valamelyik egynapos kapcsolatából. Füge imádja, gyakran van náluk megőrzésre. Fügére rákényszerítenek egy szegedi akciót, ahol egy ottani alvezérrel kell üzletet kötnie - mindenáron. Közben Ninát, aki rendkívüli szépség, egyre inkább felfedezték a fotósok, a divatszakma.
Füge, ahogy utazik le Szegedre, hogy teljesítse a megbízást, a vonaton véletlenül összetalálkozik Ágotával (aki az első két filmben a szerelme volt).
Már 15 éve nem látták egymást. A lány Olaszországba ment férjhez egy nyomozóhoz. Most Gizike nénit (Jászai Joli) megy meglátogatni Szegedre, de a férjéhez is igyekszik, aki az Interpol megbízásából éppen ott nyomoz maffia ügyekben. A találkozás után Ágota Fügével marad, vonzza régi szerelme és egy kaland ígérete, amely úgy érzi kicsit kiemeli kissé egyhangú olaszországi családi életéből. Az izgalmakat meg is kapja, mert belekeveredik Füge maffiás ügyeibe, amit alig-alig úsznak meg. A szerelem talán a régi, de az életük már egészen más.
EXTRÁK:
Képgaléria
Videóklip
Werkfilm (így készült)



Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 14:54
. Szerelem Első/Második/Utolsó Vérig 3 DVD - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése