2011. június 28., kedd

Voigt Vilmos: Magyar folklór szöveggyűjtemény - Jelenlegi ára: 3 690 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Magyar folklór szöveggyűjtemény 1. A könyv listaára: 4500 Ft. Leírás:
Az immár másfél száz esztendőre visszatekintő magyar folklorisztika mind a felgyűlt forrásanyag, mind pedig a tudományos teljesítmény tekintetében páratlanul gazdag. A hazai folklorisztika átfogó, monografikus és korszerű tudománytörténeti feldolgozása miként a jelen kiadvány előszavában Voigt Vilmos rámutat mindmáig várat magára. Ezt a hiányt ugyan nem pótolta a néhány éve megjelent, elsősorban a magyar folklór műfaji-művészeti szempontjait szem előtt tartó egyetemi tankönyv, A magyar folklór (199909049) sem, de legalább vázlatos tudománytörténeti eligazítást nyújtott. A jelen szöveggyűjtemény, mely egy két kötetes kiadvány első része, A magyar folklór segédleteként lát napvilágot. Célja kettős. Egyfelől teljes keresztmetszetét nyújtja a magyar folklór szövegeinek a legfontosabb műfajok szerint (több helyen az eredeti kottákat is közölve). Másfelől azzal, hogy a magyar népköltési gyűjtemények, valamint az irodalmi népiesség klasszikus művei szerint, kronológiai rendben közli az anyagot, azt a folyamatot is érzékelteti, mely a tudományos gyűjtésben, a tudományos és irodalmi szemléletben, valamint a népköltészetről való gondolkodásban a 19. század közepétől a 20. század végéig, Erdélyi Jánostól Féja Gézáig lezajlott. A tudománytörténeti áttekintést pótolandó, a kötet minden egyes fejezete elé a szerkesztő, Voigt Vilmos írt bevezetőt. A színvonalas kötet önmagában is használható, értékes forrás a magyar népköltészet iránt érdeklődő szakmai és laikus közönség számára egyaránt. Érdemes széles körben ajánlani. ISBN: 963-389-283-XA termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 690 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 19:59
. Voigt Vilmos: Magyar folklór szöveggyűjtemény - Jelenlegi ára: 3 690 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése